Ajánlásaim

Korábbi értékelések: hitelesítve a PszichológusKereső által

Dani: 

Értékelés: ★★★★★
Daniról én is csak pozitívumokat tudok mondani. A beszélgetések (érdekes hogy pont ez a szó jutott először eszembe a pszichológusi konzultációkról, ez is alátámasztja mondatom folytatását) mindig oldottak, közvetlenek voltak, egy pillanatig se éreztem a szakember-páciens viszonyt. Nem a gondolataidat akarja átformálni, hanem sokkal inkább veled együtt gondolkodik, és ennek fényében mutat rá ellentmondásokra, logikai zsákutcákra, stb. Ebből kifolyólag abszolút nyitott a hozzáállása, ami külön tetszett benne. Egyértelműen jó döntés volt őt választani, bátran ajánlom.

 

K. Dávid: 2019. szeptember 25. 17.02

Értékelés: ★★★★★

Már az első alkalommal is oldottan tudtam beszélgetni Danival, pedig meglepetősen ideges voltam amiatt, hogy nekem pszichológushoz kell fordulnom. Az időpontokat rugalmasan kezelte. Végig úgy éreztem, hogy neki elmondhatok bármit, nem ítélkezik felettem, hanem megpróbál a saját példáival és gondolataival segíteni. Csak ajánlani tudom.

R. Imre: 2019. szeptember 25. 14.26

Értékelés: ★★★★★

Danival nagyon egyszerű együtt dolgozni mert végtelenségig rugalmas. Könnyű vele problémákat megosztani és egyértelműen érződik a kommunikáción, hogy szeretne segíteni. Sok teknikát tanultam ami hasznomra vált és segített élethelyzeteket több szemszögből is megérteni. Fiatalos, humoros, remek szakember.

B. Cs. 2019. szeptember 5. 10.17

Értékelés: ★★★★★

Daniban egy profi, rugalmas, és nyitott szakembert ismertem meg, aki ügyesen rávilágított bizonyos összefüggésekre az elbeszéléseimen keresztül, és habár a közös munka nem tartott olyan sokáig, mégis úgy érzem hogy használható segítséget kaptam tőle és tapasztaltam pozitív változásokat a világszemléletemben.

B. Dani: 2019. július 14. 21.25

Értékelés: ★★★★★

Magánéleti problémákkal fordultam Danihoz, volt néhány fontos tisztázatlan kérdés/bizonytalanség az életemben. Ahogy többen is írták, a beszélgetések oldottak, közvetlenek, nyomokban sem éreztem feszélyezettnek az alkalmakat. A problémáim megoldásában pedig úgy gondolom, hogy eljutottunk a falig. Meg vagyok elégedve vele.

V. Judit: 2019. június 24. 15.44

Értékelés: ★★★★★

Karrierválság, családi és párkapcsolati problémák összeadódását követően kerestem fel Danit, akit egy kedves pszichológus ismerősöm ajánlott. Az előttem szólókhoz hasonlóan én sem csalódtam, szívesen jártam hozzá. A konzultációk jó hangulatban teltek, nem volt feszengős, kellemetlen, általában könnyen megosztottam vele az éppen aktuális érzéseimet és gondolataimat. Sosem éreztem azt, hogy ítélkezne felettem, megértő és támogató volt, megláttatta velem a pozitívumokat a legnehezebb helyzetekben is. Emellett nagyon sokat tanultam önmagamról, összességében nagyon hálás vagyok neki, és mindenkinek csak ajánlani tudom, aki úgy érzi, elakadt az élet valamely területén.

H. Judit: 2019. január 15. 13.57

Értékelés: ★★★★★

Jól döntöttem, amikor a jelen oldalon olvasott bemutatkozása alapján felkerestem Danit. Személyében egy a világra nyitott, szimpatikus, laza és felkészült embert ismertem meg, aki maximális figyelemmel volt a segítségemre. Hálás vagyok Daninak a terápián kapott segítő gondolatokért. Mindig próbálta megteremteni azt a légkört, amelyben biztonságban érezhettem magam. Nem ítélkezett, minősített, csupán az általam közölt tények, gondolatok mentén a legszükségesebb szinten közölte saját segítő célzatú látásmódját.

Nagy Benedek: 2019. január 14. 17.42

Értékelés: ★★★★★

Nagyon megvagyok elégedve, minden kitűzött célt sikerült teljesitenünk! A mosoly is garantált! Élveztem nagyon az együtt töltött időt!

G. Attila: 2018. október 7. 23.15

Értékelés: ★★★★★

Eleinte sokat örlődtem, hogy egyáltalán szükségem van-e pszichológusra, vagy a problémáim nem is olyan nagyok, amivel szakemberhez kéne fordulnom. Ma már tudom, hogy nincs kis és nagy probléma, mert ennél sokkal többet adtak a konzultációk Danival. A profilja ezen az oldalon egyből szimpatikus lett, de még sokáig hezitáltam, hogy kihez kéne mennem, és mit kéne csinálnom. Dani profiljára mindig visszatértem, és szerencsére jó volt a megérzésem, mert egy pillanatig nem csalódtam benne. Az egyik legjobb dolog volt elmenni pszichológushoz, és külön hálás vagyok, hogy hozzá kerültem. Az első alkalom előtt nagyon sok gátlás és kétely volt bennem, de Daninak hála ezek egy pillanat alatt el is tűntek. Őszintén tudom ajánlani mindenkinek, életem egyik legjobb döntése volt elmenni hozzá. Nagyon sokat tanultam magamról, és hiszem hogy sokat fejődött a személyíségem is. A barátaim szerint csodát tett velem, szerintem ez mindent elárul!

T. Zoltán: 2018. szeptember 11. 12.03

Értékelés: ★★★★★

Dani egy nagyon felkészült, de mégis egy laza srác, aki előtt könnyen megnyílik az ember. Hihetetlen mennyiségű infót képes megjegyezni… teszteltem. 🙂 Remek kis “feladati” vannak, amelyek segítségével jobban megismered önmagad, rácsodálkozol bizonyos összefüggésekre, elgondolkodtat. Biztos vagyok benne, hogy még fogom keresni – ha nem másért, akkor egy kötetlen beszélgetésért mindenképp -, bátran ajánlom Nektek.

N. István: 2019. április 30. 20.42

Értékelés: ★★★★★

Egy közvetlen, nyitott, a világ dolgairól és az emberi természetről széleskörűen tájékozott, gyakorlatias, felkészült szakembert ismertem meg Dániel személyében a közös munkánk során. Iránymutatásainak és emberségének köszönhetően sikerült globálisan átlátnom, majd megértenem a jelenlegi élethelyzetemet, ezzel segítette a továbblépésemet. Emberként, egyenlő partnerként kezelt. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.

Horváth Péter: 2017. október 21. 14.36

Értékelés: ★★★★★

Szerencsém volt egy workshop-on részt venni, ahol Dániel volt az egyik vezető. Felkészültségével, nyíltságával, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy jobban megismerjem magam.

K. Viola: 

Értékelés: ★★★★★
Mindenkinek csak ajánlani tudom Dánielt! A konzultációk során azt éreztem, hogy csak rám figyel, teljesen rám hangolódik. Szerettem, hogy nem kellett magázódnunk, ezáltal is oldottabb volt a légkör (eleinte eléggé feszengtem, még sosem voltam pszichológusnál…) és hétről-hétre éreztem a közös munkánk eredményét. Köszönöm!!