Vass-Kanik Renáta

Vass-Kanik Renáta vagyok, okleveles pszichológus, relaxációs szakember, szexuálpszichológus jelölt.

Meggyőződésem, hogy kapcsolatainkban sajnos sokszor sérülünk valamennyire, ugyanakkor kapcsolatainkban van lehetőségünk a gyógyulásra is. Ezt szem előtt tartva igyekszem a klienseimmel olyan minőségi és hiteles kapcsolat kialakítására, ahol megtapasztalhatják az őszinte, megjátszás és feltétel nélküli elfogadást és empátiát: az „úgy, ahogy vagyok” gyógyító erejét. A velem való szakmai kapcsolódásban így valóban velem fog találkozni, nem egy mesterkélt szakember álarcával.

Munkám és saját magánéletem során előszeretettel alkalmazok relaxációs technikákat, szimbólumterápiás eszközöket. Az elterelő ingerekkel telített külvilágból kiszakadva lehetőségünk nyílik a befelé irányuló, ítélkezésmentes figyelemre, a testi, lelki és szellemi harmónia kialakítására az érzelmekkel és gondolatokkal való megbarátkozáson, azok elfogadásán keresztül. 

Pszichológusi diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, gyakorlati módszeremet a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületben szereztem. Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem szexuálpszichológiai szakképzésének keretein belül képződöm tovább.